REZERVACE
STOLU NA TEL.:
+420 777 330 796

Zvěřinový víkend





Dobrý večer, na tento víkend (23.1.-25.1.) jsme si pro Vás připravili jídelní nabídku v podobě zvěřinového menu. Budeme podávat několik hlavních jídel jako zvěřinový guláš s houskovým knedlíkem, pečenou zvěřinu se šípkovou omáčkou, mufloní i kančí medailonky atd. Jako předkrm můžete ochutnat škvarky, nebo již osvědčenou paštiku s domácím pečivem. To vše spláchnout jedním z vín známého vinařství Chateau Valtice, nebo vynikajícím pivem Bernard. Na tento víkend bude opět naražena 10°, 11° i 12°. Budeme se těšit.


Předkrm:
70 g , Domácí kančí paštika s brusinkami podávaná s rozpečeným toastem, 65,- Kč
50 g , Mufloní carpacio s brusinkami, 80,- Kč
50 g , Kančí carpacio s brusinkami, 80,- Kč
 
Hlavní chod:
120 g, Pečená kančí kýta se šípkovou omáčkou a domácím houskovým knedlíkem, 130,- Kč
120 g, Kančí guláš na červeném víně s domácím houskovým knedlíkem, 120,- Kč
450 g, Pečená kančí žebra na černém pivu podávané s domácími bramboráčky, 145,- Kč
150 g, Medailonky z kančí kýty s máslovým přelivem podávané s opékanými bramborami, 170,- Kč
150 g, Medailonky z mufloní kýty s máslovým přelivem podávané se šťouchanými bramborami, 180,- Kč




<< Zpět na kompletní přehled novinek